2023. november 26., Krisztus a Világmindenség Királya

  1. A múlt vasárnap Szent Erzsébet-napi Karitászgyűjtésre 582.340 Ft. perselyadomány gyűlt. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!
  2. A héten november 30-án, csütörtök este, véget ér az összes elhunytért bemutatott misesorozat. Novemberben a hétköznap-estéken, azokért mutattuk be, akiknek neveit a hozzátartozók egy kis cédulára feljegyezték, és idehelyeztük az oltárra. Köszönjük, hogy szentmise felajánlással is gondoltak szeretteikre!
  3. A héten elsőpéntek, előtte csütörtökön 8- és 10 óra között gyóntatási ügyeletet tartunk. De elsőpénteken is gyóntatunk a szentmise után.
  4. Jövő vasárnap Mikulás-műsor és Mikulás-járás lesz. A gyerekeket szeretettel várjuk a szentmisére. Különösképpen is a fél 9-es diákmisére. A Mikulást köszöntő műsor és ajándékosztás után, adventi kézműves foglalkozásra kerül sor a Millenniumi Teremben. Várjuk plébániánk gyermekeit és szüleiket!
  5. Azok a gyerekek, akik jelentkeztek, vagy még szeretnének jelentkezni a pásztorjátékra, a ma fél 9-es szentmise után, a Millenniumi Terembe jöjjenek szereposztásra és az első olvasópróbára.
  6. A tervezhetőség miatt már most jelezzük, hogy az ANGYAL – december 18-án, hétfőn az ádventi lelkigyakorlat záró napján lesz az esti szentmise után. A felnőttek és felnőtt fiatalok számára gyónási, lelkibeszélgetési lehetőség a templomban és a plébánia fűthető helyiségeiben 19.00-22.00 óráig. Elmélkedést, szentségimádást és zenés áhítatot a Mindszent Karizma Közösség közreműködésével tartja a Mindszenti plébánia és a város lelkipásztorai. A karácsonyi gyónást igyekezzünk erre az időre tervezni.
  7. A héten csütörtökön András, szombaton Melinda, vasárnap Ferenc névnapok lesznek. Isten éltesse a nevek viselőit!