2023. november 12., évközi 32. vasárnap

  1. Jövő vasárnap a szentmiséken Szent Erzsébet-kenyeret adunk a résztvevőknek. A szentmisék perselyadományait a Katolikus Karitász céljára a központba küldjük.
  2.  A Zárdakápolnában visszavezetjük a szentségimádást, minden csütörtökön 14.00 órától a szentmiséig.
  3. Mocorgós mise lesz jövő vasárnap a Millenniumi Teremben délután 4 órakor.
  4. A héten megkötjük a bontási munkálatokra a szerződést a PROBAU-TRANS Kft-vel. A templomudvar északi része és a szentély mögötti rész, valamint a glória épület udvara és kertje munkaterület lesz. Az altemplomhoz védett járót biztosítunk. A templom és a plébánia épület közötti nagykapun lehet majd autóval közlekedni, de kérjük, hogy a szentmisére érkezők vasárnap és szombaton az ITC és a Szakszervezeti székház templom előtti részét használják. A plébánia udvart fenntartjuk a plébánia autóinak a parkolására, és a közlekedést a plébánia udvarra, a Környezetvédelmi Hatóság épülete és a plébánia közötti nagykapun bonyolítjuk – terveink szerint.
  5. A karácsonyi pásztorjátékra várjuk a gyermekek jelentkezését! A 08:30-as szentmise után a Tanács Teremben lehet feliratkozni. A többi szentmise után a sekrestyében, az előre elkészített táblázat kitöltésével.
  6. Már most hirdetjük, hogy az ádventi lelkigyakorlat templomunkban december 3. vasárnapján, december 16-, 17- és 18-án (szombat, vasárnap és hétfőn) lesz. A szentmisét és a szentbeszédeket Gulyás Zsolt encsi plébános úr fogja tartani
  7. Akik ezévben az egyházfenntartói járulékukat még nem rendezték, szeretettel kérjük, hogy tegyék meg: személyesen, csekken vagy átutalással is lehetséges. A számlaszám a plébánia honlapján található.
  8. Jövő évtől a Zárdakápolnát is megnyitjuk házasságkötés céljára. A városháza anyakönyvvezetői termétől jól megközelíthető azok számára, akik nem nagy létszámú esküvőt rendeznek. Ötven-hatvan személy kényelmesen elfér ott. Minden miskolci plébánia számára fel kívánjuk ajánlani a lehetőséget.