2023. május 14., Húsvét 6. vasárnapja

  1. Templomunkban ma van az elsőáldozás. Imádkozzunk, hogy mind a 46 gyermek megmaradjon az Úr közelében. És életükben mindig örömet jelentsen a szentáldozás.
  2. Pénteken májusi gyermek-litánia lesz a Mindszenti templomban 18.00 órától. Gyülekező 17.45-től a templom udvarán.
  3. Jövő vasárnap Mennybemenetel ünnepe, templomunkban bérmálás lesz. Ternyák Csaba érsek úr megbérmál 31 ifjút és 3 felnőttet. A bérmálási szentmise nem 10 órakor, hanem 11 órakor kezdődik. 10 órakor és fél 12-kor nem lesz szentmise. Kérjük a kedves testvéreket ne a megszokott módon jöjjenek a szentmisére.
  4. Jövő vasárnap délután 4 órakor mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben, melyet Futó Béla piarista atya tart.
  5. Két hét múlva pünkösd vasárnapja lesz. Előtte szombaton, az esti szentmise után fél 10-ig a Mindszent Karizma Közösség Szentlélekváró zenés áhítatot tart a Mindszenti templomban. Mindenki jöjjön, aki szükségét érzi, hogy a Szent Lelket együtt hívjuk és várjuk!
  6. Már lehet jelentkezni, a Mindszenti Plébánia Hittantáborába, amit a Zemplénben található Pusztafaluban, az Öreg Bence Turistaház és Erdei Iskola épületében és területén tartunk. Időpontja: 2023. július 3. (hétfő) – 2023. július 7. (péntek). Táborozás összköltsége 50.000-ft/fő, amiből hozzájárulásként a gyerekek 30.000 – Ft-ot fizetnek. Alsó korhatár: az általános iskola befejezett 3. osztálya. Kisebb testvér akkor jöhet, ha a nagyobb testvér vállalja! A tábor lelki vezetői: a Mindszenti plébánia lelkipásztorai lesznek. Négy felnőtt kísérő részvétele ingyenes, az e fölöttiek a teljes összeget fizetik. Elhelyezés 55 személyes kőépületben.
  7. A héten Zsófia, Botond, Paszkál és Erik névnapok lesznek, Isten éltesse viselőiket!