2023. május 21., Urunk mennybemenetele

  1. Ma délután mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben délután 4 órakor.
  2. Jövő szombaton, az esti szentmise után fél 10-ig a Mindszent Karizma Közösség Szentlélekváró zenés áhítatot tart itt a Mindszenti templomban.
  3. Mához egy hétre Pünkösd vasárnapja lesz, véget ér a húsvéti időszak és az évközi idő kezdődik. Pünkösd hétfőn reggel 7-, délelőtt 10- és eset fél 7-kor lesz szentmise.
  4. Még lehet jelentkezni a sárospataki egyházmegyei találkozóra, busz indul pünkösdhétfő reggel 8 órakor innen a Mindszenti templom elől.
  5. Még lehet jelentkezni a hittanos gyerekek nyári táborába is, amit július 3-tól 7-ig (hétfő-péntek) tartunk a zempléni hegyek között Pusztafaluban.
  6. Két hét múlva június 4-én du. 4 órakor tartjuk a sajóbábonyi templom búcsúját Szentháromság tiszteletére. A szentmisét Főtisztelendő Deli Lajos felsőzsolcai apát-plébános úr mutatja be, utána szeretetvendégség lesz a templom oldalában a lombos fák alatt.
  7. Pünkösd-vasárnaptól új kiadású misekönyvet használunk. Egy-két ponton némi változás lesz a szentmise szövegében is. Ezt majd fokozatosan megtanuljuk.
  8. Köszönet a hitoktatóknak a szülőknek a megbérmáltaknak – és legfőként pedig Érsek atyának