2023. január 29., évközi 4. vasárnap

  1. Csütörtökön, február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Reggel 7, délelőtt 10 és este fél 7-kor lesz szentmise a Mindszenti templomban. Aki szeretne gyertyát szenteltetni, kérjük, hozza a 10 órai szentmise elején az oltár elé. Elsőcsütörtök lévén délelőtt 8 és 10 óra között, valamint este a szentmise előtt 6 órától, gyónási alkalom lesz.
  2. A héten elsőpéntek és egyben szent Balázs püspök ünnepe, a reggeli és az esti szentmisén balázsáldás, az esti szentmise előtt 6 órától gyóntatás lesz.
  3. Szombaton, az esti szentmisén az elsőáldozásra és a bérmálásra készülők bemutatása lesz a Mindszenti templomban. A fél 7-kor kezdődő szentmisére szeretettel hívjuk a gyermekek szüleit és hozzátartozóit is.
  4. Jövő vasárnap minden szentmise végén balázsáldás lesz.
  5. A héten kedden: Bosco Szent János, Pénteken Szent Balázs, vasárnap Szent Ágota vértanú napja lesz. Isten éltesse a Balázsokat, az Ágotákat és mindenkit, akinek név- vagy születésnapja lesz a héten!
  6. A Zárdakápolnában a sekrestyefelújítás alatt, nincs a szentmisék előtt gyóntatás. Reménykedjünk, hogy a munkálatok hamarosan befejeződnek.