2023. január 22., évközi 3. vasárnap

  1. Köszönjük mindazoknak, akik az ökumenikus imahét alkalmain részt vettek. Felemelő lelki élmény volt egymásra hit-testvérként tekinteni. Külön is köszönjük az énekkar szolgálatát és a süteményeket, melyeket a pénteki mindszenti alkalomra hoztak.
  2. Ma az Isten igéjének vasárnapja van. Az Avas-déli Isteni Ige templomának búcsúnapja.
  3. Éppen ma 200 esztendeje annak, hogy Kölcsey Ferenc Szatmárcsekén megírta nemzeti imánkat, a Himnuszt. Így énekeljük el, ma minden szentmise végén!
  4. Jövő szombaton január 28-án, du 5 órakor, tervezői tanácskozást tartunk az egyházközségi képviselőtestület tagjainak, amelyen a következő hétre, a február 3-án pénteken megtartandó zárszámadási és költségvetési tanácskozásra készítjük elő az anyagot. Erről az időpontról az egyházközségi képviselő-testület tagjai külön is kapnak értesítést.
  5. A Csíksomlyói pünkösdi búcsúra autóbuszos zarándoklatot szervez a Mindszenti Kolping Család, 2023. május 26 – 29-i időponttal. Részletes információ a bejáratnál olvasható! Ez évben nem pünkösdkor lesz a bérmálás, ezért talán könnyebb lesz egy egész buszos részvételt megszervezni a mindszenti hívek köréből.
  6. A következő héten, kedden Szalézi Szt. Ferenc ünnepe, szerdán Szent Pál apostol megtérése, szombaton: Aquinói Szt. Tamás ünnepe lesz.