2023. február 12., évközi 6. vasárnap

 

  1. Egy hét múlva, február 18-án a Mindszenti Plébániához tartozó gyerekek és fiatalok számára farsangi délutánt rendezünk (14.00-től 17.00-ig). Belépés: gyerekeknek csak jelmezben, felnőtteknek egy tálca süteménnyel. Tombolatárgyak felajánlását szívesen vesszük. Jelentkezni a sekrestyében (és a hitoktatónál) lehet.
  2. A nagyböjthöz közeledve a Passió játékra is fel lehet már iratkozni azoknak a gyerekeknek és fiataloknak, akik szeretnének részt venni és szerepelni.
  3. Újra indul a plébániánkon a kicsik és családjuk számára a mocorgós mise, február 19-én jövővasárnap, délután 4 órakor a Tanácsteremben. Szeretettel várjuk ezekre a szentmisékre az ovisokat is szüleikkel. Azt tervezzük, hogy a továbbiakban minden hónap 3. vasárnapján tartjuk ezeket a szentmiséket.
  4. Ismét elérkezett az adóbevallás ideje, kérjük, ha van lehetősége az adó 1 %-nak a felajánlására, akkor az egyik 1 %-ot a Katolikus Egyház /technikai szám: 0011/, a másik 1 %-ot a Mindszent Kolping Család Támogató Alapítvány számára ajánlják fel!
  5. Kedden lesz Szent Cirill és Szent Metód, Európa társvédőszentjeinek ünnepe, buzgón kérjük segítségüket Európáért!
  6. Pénteken megtartotta egyházközségi képviselőtestületünk az elmúlt évi zárszámadási és az ez évi költségvetési tanácskozását. A plébános beszámolóját a 2022-es esztendőről és a 2023-as év tervezetét egyhangúan elfogadta a testület.
  7. Megtárgyalták azt is, hogy a gyóntató folyosót tágasabbra és kényelmesebbre alakítják, az ott lévő gyóntatószék pedig átkerül a Zárdakápolna most kialakítás alatt levő helyiségébe.