2022. november 13., évközi 33. vasárnap

  1. Ma van a szegények világnapja. Gondoljunk a környezetünkben élő szegényekre és segítsünk nekik. Jövő vasárnap a Katolikus Karitász javára országos gyűjtés lesz.
  2. November 19-én szombaton, Krisztus Király ünnepének előestéjén szeretettel várják a miskolci régió fiataljait a Szent Anna templomba. A program délután 4 órakor kezdődik szentségimadással és dicsőítő énekekkel, majd szentmisével folytatódik, melynek főcelebránsa Péter Vilmos atya lesz.
  3. Jövő vasárnap a szentmiséken Szent Erzsébet-kenyerét osztjuk a résztvevőknek. A szentmisék perselyadományait a Katolikus Karitász céljára a központba küldjük.
  4. A karácsonyi pásztorjátékra várjuk a gyermekek jelentkezését! A 08:30-as szentmise után a Tanács Teremben lehet feliratkozni. A többi szentmise után a sekrestyében, az előre elkészített táblázat kitöltésével.
  5. Akik még ez évben az egyházfenntartói járulékukat nem rendezték, szeretettel kérjük, hogy tegyék meg: személyesen, csekken vagy átutalással is megtehetik. A számlaszám a plébánia honlapján található.
  6. Holnap, hétfő este 17.00 órától, a Mindszenti Egyházközség képviselőtestületének tagjait szeretettel várjuk a plébánia dísztermébe egy közös beszélgetésre.