2022. március 27., nagyböjt 4. vasárnapja

  1. A héten elsőpéntek lesz, előtte csütörtökön délelőtt 8 és 10 óra között gyóntatási ügyeletet tartunk. Pénteken a reggeli szentmise után is gyóntatunk.
  2. Ezek a hetek úgy tűnik adománygyűjtésekről szólnak. De inkább mi gyűjtsünk, mint nekünk gyűjtsenek. Ma lezárul az ukrajnai háború miatt gyűjtött tartós élelmiszer akció.
  3. Jövő vasárnap április 3-án a Szentföld javára küldjük el a perselyadományainkat.
  4. Két hét múlva Virágvasárnap lesz, majd elkezdődik a nagyhét. Nagyhétfőn és Nagykedden egésznapos gyóntatási ügyeletet tartunk. Kérjük a Kedves Híveket azokban a napokban végezzék el szent gyónásukat, hogy Húsvét ünnepén megtisztult lélekkel szentáldozáshoz járulhassanak.
  5. Kérjük, hogy jelentsék be névvel, telefonszámmal azokat a beteg és idős híveket, akik otthonaikban szeretnék a húsvéti szentgyónásukat és szentáldozásukat elvégezni. Nagyhétfőn és Nagykedden felkeressük őket.
  6. Nagykedden ANGYAL lesz (Adventi és Nagyböjti Gyónási Alkalmak). Már sokan ismerik: fiataloknak és felnőtteknek esti-, éjszakai gyónás és lelkibeszélgetés a templomban.
  7. Mához egy hétre parlamenti választásokat tartunk. Szeretettel kérünk mindenkit, szíveskedjenek elmenni szavazni! Most van lehetőség beleszólni országunk, hazánk és népünk ügyeibe.
  8. (Csak Sajóbábonyban kell hirdetni:) Mához egy hétre Sajóbábonyban nem vasárnap, hanem előtte szombaton este 5 órakor lesz a szentmise.
  9. Jövő héten Árpád, Hugó és Áron közismert névnapok lesznek. Isten éltesse őket!