2022. március 13., nagyböjt 2. vasárnapja

  1. Ma van Ferenc pápa megválasztásának 9. évfordulója. Isten éltesse a Szentatyát!
  2. Holnap imaest lesz a BÉKÉÉRT a Miskolc Mindszenti templomban a szentmise után szentségimádás, melyet a Mindszent Karizma Közösség vezet.
  3. Március 15-én kedden lesz Ternyák Csaba érsek úr egri érsekké való kinevezésének 15. évfordulója. Imánkban emlékezzünk meg főpásztorunkról
  4. Passió próba: március 17-én, csütörtökön 18:00 órakor és jövő vasárnap a diákmise után.
  5. Jövő hétvégén: péntek, szombat, vasárnap az esti szentmisén lelkigyakorlatos beszédeket mond Berszán Lajos atya gyimesfelsőloki Szent Erzsébet Katolikus iskola alapítója és lelkiigazgatója. Jöjjenek minél többen, hogy hangolódjunk Jézus szenvedésének a napjaira. A szentmiséket a plébánia YouToube- csatornáján is közvetítjük. Vasárnap az esti szentmise után a Millenniumi Teremben elköszönünk Berszán Lajos atyától.
  6. „Közösségben lenni – Közösségért tenni” – mottóval, keressük azokat, akik a saját foglalkozásuk alapján szívesen kapcsolódnának a Mindszenti Plébánia segítőköréhez. Akik a múltvasárnap vittek a kérdőívből, és jónak tartják a kezdeményezést, kérjük dobják az ott elhelyezett gyűjtőládába. Aki még nem vitt, bátran vegyen el egy lapot és kitöltve dobja be.
  7. Két hét múlva, március 26-án szombaton 19:00 órakor elkezdődik a jegyesoktatás a Millenniumi Teremben, azok számára, akik ebben az esztendőben kívánnak házasságot kötni, és jelentkeztek a Mindszenti Plébánián.
  8. Pénteken keresztúti ájtatosságot végzünk ¾ 6-kor a Mindszenti templomban.
  9. Tartós élelmiszergyűjtés kezdődik –amint a körlevélben olvastuk– jövő vasárnaptól egy héten át minden nap. Az élelmiszereket a plébánia Tanács Teremében kérjük elhelyezni.
  10. Szombaton Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének az ünnepe lesz.