2022. február 6., évközi 5. vasárnap

  • A mai szentmisék végén balázsolás lesz, aki február 3-án nem kapott balázsáldást és szeretne, most jöjjön előre és balázsáldásban részesülhet.
  • Pénteken, február 11-én a Lourdes-i megjelenés emléknapja lesz. Egyúttal a betegek világnapja is. Aznap a betegek kenetét a Zárdakápolnában felvehetik a betegek és a 60 évnél idősebb hívek. A Mindszenti templomban mához egy hétre, jövő vasárnap, a 10 órai szentmise keretében lesz lehetőség a beteg- és idős híveknek a szentség felvételére. A betegek kenetét szentáldozással együtt kell felvenni. Ezért a Zárdakápolnában is lesz gyóntatás pénteken a szentmise előtt.
  • Lourdes-i imádság kezdődik 11-én délután 4 órakor a Tanácsteremben. Tizennyolc napon keresztül tart, aki szeretne részt venni, az pénteken jöjjön el.
  • A templomi mécsesek ára 130 Ft-ra emelkedett. Kérjük vegyék figyelembe ezt, a mécsesgyújtáskor!
  • Szeretettel kérjük azokat a fiatalokat, aki ebben az esztendőben terveznek egyházi házasságot kötni a Mindszenti templomban, személyesen, telefonon vagy interneten jelentkezzék február végéig, mert márciusban szeretnénk elkezdeni a jegyesoktatást. Ha a járványhelyzet engedi személyes jelenléttel, ha nem engedi, akkor Interneten keresztül.
  • Vélhetően a Mindszenti temetőben a sírhelyszolgáltatások árai változni fognak március 1-jétől. Sajnos jelentős azoknak a sírhelyeknek a száma is, amelyek nincsenek újra váltva. Ez ügyben az egyháztanács ülése után fog dönteni a plébánia vezetése. Tervezzük, hogy elsőkörben figyelemfelhívást küldünk azok felé, akik elmaradásban vannak. Nem lesz egyszerű, mert, 800(!) ilyen eset van. Kérjük a Kedves Testvéreket ellenőrizzék a saját köreikben is, hogy rendezve vannak-e a temetői ügyek, akár a Mindszenten – akár máshol.