2022. február 13., évközi 6. vasárnap

  1. Ha valaki szeretne hozzátartozójáért szentmisét mondatni, az a plébánia hivatalban személyesen és telefonon vagy emailben is megteheti. Rendkívüli esetben itt a sekrestyében is.
  2. Jövő héten tartjuk a mindszenti plébánia költségvetési és zárszámadási gyűlését a Millenniumi Teremben. Kérjük az egyházközségi képviselő-testület tagjait, vegyenek részt az ülésen. A gyűlés menetrendjéről a héten email-ben is tájékoztatást kapnak a képviselőtestület tagjai.
  3. A 2020-as évhez hasonlóan újra tartunk plébániai farsangot hittanosainknak 2022. február 26-án, szombaton 14:00 órai kezdettel. A témanap címe: Farsangi kincsvadászat a Millenniumi Teremben. Belépés:Gyerekeknek csak jelmezben, felnőtteknek gyerekükkel és egy tálca süteménnyel. Tombolatárgyak felajánlását is várjuk! Feliratkozni a szentmise után a Millenniumi Teremben lehet, gyermek nevével és osztályával.
  4. A nagyböjthöz közeledve a Passió játékra is fel lehet már iratkozni azoknak a gyerekeknek és fiataloknak, akik szeretnének részt venni és szerepelni.
  5. Ma a 10 órai szentmise keretében a betegek kenetét kiszolgáltatjuk azoknak a 60 évet betöltött testvéreinknek, akik ezt kérik és azoknak, akik valamilyen betegséggel küzdenek. A kenet fölvételének feltétele, a szentgyónás és szentáldozás.
  6. Holnap lesz Szent Cirill és Szent Metód, Európa társvédőszentjeinek ünnepe, buzgón kérjük segítségüket Európáért!