2022. január 30., évközi 4. vasárnap

  1. Február 2-án szerdán, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. A szerzetesi hivatásokért imádkozunk ezen a napon. Szentmise reggel 7, délelőtt 10 és este fél 7-kor lesz.
    • Gyertyaszentelést a 10 órai szentmisén végzünk. Aki szeretné gyertyáját megszenteltetni, az a 10 órai szentmise előtt hozza az oltár elé.
    • Az esti szentmise keretében lesz az idei esztendőben levő elsőáldozók, bérmálkozók bemutatása. Erre a szentmisére várjuk szeretettel őket és családtagjaikat és a kedves híveket is.
  2. Február 3-án csütörtökön Szent Balázs püspök emléknapján a szentmiséken balázsáldást osztunk, és a jövő vasárnap is, minden szentmise végén. Kérjük, hogy az áldásra is orrot és szájat eltakaró maszkban jöjjenek.
    • Elsőcsütörtök lévén délelőtt 8 és 10 óra között, valamint este a szentmise előtt 6 órától, gyónási alkalom lesz.
  3. Február 4-én elsőpéntek, a reggeli szentmise után és este 6 órától szintén lesz gyónási lehetőség.
  4. Február 5-én szombaton 17:00 órakor, a Ferenc pápa által meghirdetett szinodális út egyházmegyei szakaszát a Képviselő-testületekre vonatkoztatva beszéljük át, Millenniumi Teremben. Hasonló szinódusi megbeszélések lesznek február során a hitoktatóknak, a Vörösmarty iskola pedagógusainak, a karitász csoportnak és az ifjúsági csoport tagjainak, külön nekik szóló értesítéssel.
    • Február 12-én 17:00 órakor, a 2022-évi tervezői megbeszélés lesz a Képviselő-testületnek
    • Február 19-én 17:00 órától zárszámadás és költségvetési megbeszélés lesz, szintén a Képviselő-testületnek.
  5. A héten hétfőn: Bosco szent János, csütörtökön szent Balázs és szombaton szent Ágota emléknapja lesz! Isten éltesse a Balázsokat, az Ágotákat és mindenkit, akinek név- vagy születésnapja lesz!