2021. szeptember 19., évközi 25. vasárnap

  1. Szeretnénk elindítani egy gitáros kórust, mely alkalmanként a vasárnapi fél 9-es szentmiséken szolgálna. Az első próbát jövő hét vasárnap, 26-án a fél 9-es szentmise után tartjuk. Szeretettel várjuk azokat, akik ebbe szívesen bekapcsolódnak, gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Ez jó lehetőség nemcsak a közös zenélésre, éneklésre, hanem az egymással való találkozásra, vidám együttlétre is. Jelentkezni a jövő heti próbán lehet személyesen, vagy Teréz nővérnél a – hirdetőtáblán olvasható (30/ 290 1837-es) telefonszámon.
  2. 26-án (vasárnap) indul Zenés áhítat-sorozat a Zárda kápolnában az esti 5-ös szentmise után kb. 6 órától. Énekel: Gáll Franciska, orgonál Regős Zsolt. A műsorban szakrális énekek és meghitt orgonadarabok szerepelnek.
  3. Hamarosan elindul a Plébániai hitoktatás is. Kérem, jelentkezzenek a hitoktatókon keresztül azok, akik az idei tanévben szeretnének elsőáldozók, illetve bérmálkozók lenni. Bátorítjuk azokat is, akik korábban elmulasztották valami oknál fogva valamely szentség felvételét, most lehetőséget biztosítunk, hogy pótolhassák azt.
  4. A jövő vasárnapon Szentírás vasárnapján különösen is gondoljunk Istennek hozzánk szóló üzenetére, olvassuk minél többet és kérjük Istent, hogy kegyelmével szavai szerint is éljünk! Egyben ezen a vasárnapon lesz az elvándorlók és menekültek világnapja is.
  5. Hálásan megköszönjük mindazoknak, akik eleget tettek ebben az évben is egyházközségi hozzájárulásuknak, az egyházi adónak, nagymértékben támogatták templomunkat és egyházközségünket. Ugyanakkor nagy szeretettel kérjük, hogy akik ennek még nem tettek eleget, azok a plébánián a hivatali órákban megtehetik.
  6. Hétfőn a Vietnámi vértanúk, kedden Szent Máté apostol és evangélista, csütörtökön Szent Pio áldozópap, pénteken Szent Gellért püspök és vértanú emléknapját üli az Egyház.

Végül, de nem utolsó sorban szeretettel köszöntjük Péter Vilmos diakónus atyát, aki január közepéig ebben az egyházközségben teljesít szolgálatot. Kérjük a kedves testvéreket: fogadják és segítsék mindenben szeretettel.