2020. szeptember 13., évközi 24. vasárnap

  • Szeptember 15-én kedden, Kálvária-búcsút tartunk, a főcelebráns Koós Ede atya lesz. A szentmise délután 5 órakor kezdődik. Előtte-utána karizmatikusok szervezésében énekes szentségimádás és Csiszér László-koncert lesz, a plakáton jelzett módon. Öltözzenek melegen, aki szeretne leülni a domboldalban, kisszéket vagy párnát hozzon! Kérjük, hogy tartsanak távolságot és hozzanak maszkot, kendőt, sálat! A Mindszenti-templomban az esti szentmise elmarad.
  • 18-án, pénteken du. 3 órától várjuk az első áldozásra készülőket próbára és kézműves foglalkozásra.
  • 19-én szombaton de. 10 órára várjuk a bérmálkozókat főpróbára, utána gyóntatás lesz, nekik valamint a bérmaszülőknek és hozzátartozóiknak.
  • Jövő vasárnap a de. 10 órakor szabadtéren lesz a szentmise és annak keretében a bérmálás. Érsek úr rendelkezése szerint a járványügyi helyzetre tekintettel minden egyházközségben a helyi plébános bérmálja meg a fiatalokat. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki teheti, NE a 10-es szentmisére jöjjön, hiszen aznap minden szentmise meg lesz tartva templomunkban. A ½ 12-es szentmise a bérmálás napján is, és az elsőáldozás napján is kismise
  • Sajnos ismételten megszaporodott a fertőzések száma hazánkban is. Kérjük azokat a testvéreinket, akik elővigyázatosságból nem szeretnének a telítettebb vasárnapi szentmisére jönni, hogy válasszanak helyette egy hétköznapi szentmisét, amíg ez a súlyosabb időszak tart. Hétköznapokon a reggeli és az esti szentmisék kényelmesen és fertőzés-mentesebben látogathatók, hiszen kevesen vannak rajta. Nem szeretnénk azt ajánlani, amit tavasszal, hogy otthonról kövessék a szertartásokat. Viszont kérjük, hogy maszkot, kendőt vagy sálat mindenképpen vegyenek fel, ami eltakarja orrukat-szájukat. Aki lázas, náthás vagy köhécsel, az lehetőleg most maradjon távol. Ha szükséges lesz, ismét elindítjuk a tízórai szentmise online közvetítését.
  • A Vörösmarty Katolikus Általános Iskola takarítónői állást hirdet. Jelentkezni az igazgatónál vagy a gazdasági vezetőnél lehet.