2020. szeptember 20., évközi 25. vasárnap

  • Ma bérmálkozás (a 10 órai szentmisén), jövő vasárnap pedig elsőáldozás (a fél 9-es szentmisén). Mindkettőt szabadtérre tervezzük. Jövő szombaton 9 órától az elsőáldozás próbája és az elsőáldozók valamint szüleinek és hozzátartozóinak a gyóntatása.
  • Sajnos ugrásszerűen megnőtt a fertőzések száma hazánkban is. Kérjük, hogy maszkot, kendőt vagy sálat mindenképpen vegyenek fel, ami eltakarja orrukat-szájukat. Aki lázas, náthás vagy köhécsel, az lehetőleg most maradjon távol. Aki tart a nagyobb létszámtól, kérjük, hogy a hétköznapi szentmisére jöjjön.
  • A Mindszenti Kolping Család szalonnasütést rendez 2020. szeptember 26-án (jövő szombaton), 18 órától, a Plébánia udvarán. Szeretettel várják a Plébánia híveit, fiataljait, szülőket, minden kedves vendéget! Sütemény és innivaló felajánlást szívesen fogadnak. Természetesen ez esetben is érvényes a járványhelyzetre tekintettel az óvatosság. Akinek tünetei vannak, az maradjon távol.
  • Szikszai István atya tragikus esemény kapcsán életét vesztette a héten. Benn égett a lakásában. Imádkozzunk a volt lelkipásztorunk lelkiüdvéért.
  • Hétfőn szent Máté, szerdán Pió atya, Csütörtökön pedig Szent Gellért püspök és vártanú, a katolikus iskoláink védőszentjének ünnepe lesz.