2017. május 28., Urunk mennybemenetelének ünnepe

1. A hét jeles ünnepei:

  • csütörtök: Szent Jusztínusz vértanú

  • szombat: Lwanga Szent Károly és társai vértanúk

2. Május a Szűzanyának szentelt hónap. Az év legszebb havának minden estéjén 1810 – től, litániát éneklünk templomunkban.

3. Június Jézus Szent Szívének hónapja. Egész hónapban pénteken, szombaton és vasárnap este 18 óra 10 perctől Jézus Szíve litániát imádkozunk templomunkban.

4. Péntekenként folytatódik plébániánkon a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

5. Június 1-én, csütörtökön, egyházmegyénk papszentelés előtt álló diakónusai látogatnak Miskolcra. Délelőtt 10 órakor közös szentmisén vesznek részt a város papságával a hejőcsabai templomban. Szeretettel várjuk a Kedves Híveket!

6. Mához egy hétre Pünkösd ünnepét üli Anyaszentegyházunk. Pünkösdhétfőn reggel 7-kor, délelőtt 10-kor és este ½ 7-kor lesz szentmise templomunkban.

7. A tanév utolsó mocorgós szentmiséje június 4-én, jövő vasárnap, 15 órakor lesz a Millenniumi Teremben. A szentmise után a felnőttek közös nyársalással, a kicsik pedig gyermeknapi meglepetésekkel búcsúztathatják az idei évadot. Sütemény felajánlásokat a Kedves Hívektől szívesen fogadunk. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat!

8. Jövő héten elsőcsütörtök, elsőpéntek lesz a szokott rend szerint.

9. Június 10-én jutalom kirándulásra hívom templomunk ministránsait. Jelentkezni lehet a szentmisék után a sekrestyében. A kirándulás ingyenes.