2016. október 16., évközi 29. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • hétfő: Antiocchiai Szent Ignác püspök és vértanú

  • kedd: Szent Lukács evangélista

  • szombat: Szent II. János Pál pápa

2. Október hónapban minden este 1750-től rózsafűzért imádkozunk templomunkban. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, szenteljük meg közös imádságunkkal a Szűzanya őszi hónapját!

3. Október 21-én, jövő pénteken élő rózsafűzér lesz templomunkban, melyet a hittanos gyermekeink vezetnek majd. Gyülekező ½ 6-tól a Milleniumi Teremben. Szeretettel várjuk a gyermekeket, fiatalokat és szülőket! Az elsőáldozási hittan ezen a hétvégén a rózsafüzér miatt elmarad.

4. A Plébánia természetkedvelő csoportja, kirándulást szervez 2016. október 22-én (szombaton) a Bükkbe. Találkozó: ¼ 9-kor a Plébánia udvarán! Mindenki hozzon magával enni-innivalót, bérletet vagy 4 db. autóbuszjegyet.

5. A Mindszent Kolping Család következő összejövetele 2016. október 23-án, vasárnap, 17 órakor lesz a plébánia hittantermében. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

6. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a missziók javára. A Kedves Hívek perselyadományait mi is erre a célra fogjuk továbbítani.

7. A miskolci Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium melegítőkonyhai kisegítő álláshelyre pályázatot hirdet. Kérik a jelentkezőket, hogy vendéglátó-ipari szakképzettséget igazoló bizonyítványuk másolatát, önéletrajzukat és plébánosi ajánlásukat munkaidőben személyesen juttassák el a gimnázium gazdasági vezetője részére.

8. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért.