2016. október 23., évközi 30. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • kedd: Szent Mór püspök

  • péntek: Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok

  • szombat: Szűz Mária szombatja

2. Október hónapban minden este 1750-től rózsafűzért imádkozunk templomunkban. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, szenteljük meg közös imádságunkkal a Szűzanya őszi hónapját!

3. A Mindszent Kolping Család következő összejövetele 23-án, 17 órakor lesz a Millenniumi Teremben. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

4. Az elsőáldozásra és bérmálkozásra készülőket pénteken és szombaton, a szokott időpontokban várjuk hittanórára a Glória épület nagytermébe.

5. Közeledik Mindenszentek ünnepe és Halottak napja. Mindenszentek ünnepén templomunkban reggel 7-kor, délelőtt 10-kor és este ½ 7-kor kezdődnek az ünnepi szentmisék. A Mindszenti temetőben a szertartás este fél hatkor kezdődik. Sajóbábonyban délután három órakor lesz temetői szertartás. Aki a temetőt ájtatos lélekkel meglátogatja, és legalább lélekben imádkozik a megholtakért, november 1-től 8-ig bezárólag minden nap teljes búcsút nyerhet. Feltételek: gyónás, szentáldozás, imádság a pápa szándékára.

6. Október 29-én, jövő szombaton, az Éltető Lélek Irodalmi Kör előadása lesz a Millenniumi teremben „Október Tűzvirág” címmel.

7. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért.