2016. november 27., Advent első vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:

  • szerda: Szent András apostol

  • szombat: Xavéri Szent Ferenc áldozópap

2. November 27-én elkezdődik a karácsonyi előkészület ideje, az adventi szent idő. Advent hétköznapjain hajnali roráte szentmisék lesznek reggel hat órától. A második szentmise hét órakor kezdődik. Buzdítjuk a Kedves Híveket a hajnali szentmiséken való részvételre!

3. A Mindszent Kolping Család összejövetelt tart november 27-én, 17 órától a Millenniumi Teremben. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

4. Jövő héten elsőpéntek, elsőszombat és elsővasárnap lesz a szokott rend szerint.

5. Az adventi háromnapos lelkigyakorlat december 9-10-11-én lesz templomunkban, az este fél hétkor kezdődő szentmisék keretében. Az idei lelkigyakorlatot Ft. Schönberger Ferenc nyugalmazott esperes-plébános fogja tartani, aki jelenleg az egri bazilika kisegítő lelkészeként szolgál egyházmegyénkben. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

6. Álláslehetőség a Vörösmartyban: katolikus iskolánk továbbra is konyhai kisegítő munkatársat keres felvételre. Jelentkezni személyesen, az igazgatói irodában, illetve postai vagy elektromos levélben lehet. Az állás betöltésének feltétele a plébánosi ajánlás is.

7. Templomunk karácsonyi díszítésére szívesen fogadunk adományokat a sekrestyében és az irodában.

8. December 4-én, 18 órától barokk furulya koncert lesz a Zárda-kápolnában. Részletek a plakátokon.

9. December 30-án, Szent Család ünnepén, megáldjuk a jubiláló házaspárokat. Várjuk a jubiláns házastársak jelentkezését az irodában és a sekrestyében!

10. November 27-én (vasárnap) a ½ 9-es szentmise után pásztorjáték szereposztás és próba lesz a Millenniumi Teremben. Még lehet jelentkezni is.