2016. március 27., Húsvét vasárnap

1. Húsvéthétfőn templomunkban vasárnapi miserendet tartunk. Ezen a napon a Kálvárián nem lesz, a Zárdában pedig csak este 5 órakor lesz szentmise.

2. Jövő pénteken (április 1-én) kezdődik a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

3. Április 3-án az Isteni Irgalmasság vasárnapja lesz. Ezen a napon teljes búcsú nyerhető a szokott feltételekkel. Ehhez kapcsolódóan az Irgalmasság Szent Éve alkalmából ünnepélyes szentmise lesz április 2-án, 10 órától a selyemréti templomban, melyet közösen mutat be a miskolci papság. Szeretettel várjuk a Kedves Híveket!

4. A Miskolc-Hejőcsabai Római Katolikus Egyházközség templombúcsúja április 3-án, 11 órakor lesz. Az ünnepi szentmisét Ft. Tamás Barna jezsuita atya celebrálja. Április 2-án, szombaton, szentségimádási nap lesz ugyancsak Hejőcsabán. A mi egyházközségünk imaórája 12 órakor kezdődik.

5. Zarándoklatot szervezünk 2016. augusztus 8-13. között Medjugorjéba. Mostar, Dubrovnik, Plitvicei Nemzeti Park látogatásával. Részvételi díj: 78 000.- Ft, mely félpanziós ellátást tartalmaz. Részletek az üvegajtón. Aki részt szeretne venni a zarándoklaton, minél előbb jelentkezzen a plébánia irodában vagy a sekrestyében.

6. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik munkájukkal, adományaikkal, énekükkel, liturgikus szolgálatukkal hozzájárultak a húsvét méltó megünnepléséhez. Isten fizesse meg jóságukat!

7. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Továbbra is szeretettel várjuk az adományokat az irodában és a sekrestyében, illetve a kihelyezett sárga csekkeken. Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!

8. Áldott, az el nem múló élet örömének fényét felragyogtató ünnepet kívánunk minden Kedves Testvérünknek!