2016. április 3., az Isteni Irgalmasság Vasárnapja

1. A vasárnapi ünnepen teljes búcsú nyerhető a szokott feltételekkel. Használjuk ki ezt a kegyelmi lehetőséget.

2. Április 4-én, hétfőn Urunk Születésének Hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony) főünnepe lesz. Templomunkban reggel 7 órakor és este ½ 7-kor lesznek ünnepi szentmisék.

3. Kedden, 17 órától, megbeszélés lesz a Karitász-csoport tagjai számára a Glória épületben.

4. Péntekenként folytatódik plébániánkon a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

5. A Kolping Akadémia soron következő előadása április 11-én, hétfőn, este fél hétkor lesz a Szent Anna Plébánián. S. E. R. Dr. Ternyák Csaba egri érsek tart előadást: Hétköznapi irgalmasság címmel. Szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

6. A Vörösmarty Mihály Katolikus Óvoda óvodába csalogató nyílt napot tart április 15-én, pénteken, délelőtt 9 és 11 óra között. A délelőtt során lehetőség nyílik ismerkedésre az óvodával és óvónőkkel, de lesz játékos tevékenység a csoportban és az óvoda udvarán is. Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket és leendő óvodásokat!

7. Zarándoklatot szervezünk 2016. augusztus 8-13. között Medjugorjéba. Mostar, Dubrovnik, Plitvicei Nemzeti Park látogatásával. Részvételi díj: 78 000.- Ft, mely félpanziós ellátást tartalmaz. Részletek az üvegajtón. Aki részt szeretne venni a zarándoklaton, minél előbb jelentkezzen a plébánia irodában vagy a sekrestyében.

8. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!