2016 április 10. Húsvét 3. vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:

  • hétfő: Szent Szaniszló püspök és vértanú
  • szombat: Szent Bernadett szűz

2. Jövő vasárnap, április 17-én, 16 órától mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben. Ez a vasárnap a papi hivatások vasárnapja, imádkozzunk papi hivatásokért.

3. Péntekenként folytatódik plébániánkon a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

4. A Kolping Akadémia soron következő előadása április 11-én, hétfőn, este fél hétkor lesz a Szent Anna Plébánián. S. E. R. Dr. Ternyák Csaba egri érsek tart előadást: Hétköznapi irgalmasság címmel. Szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

5. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Miskolci Csoportja április 15-én, 16 órára, szeretettel hív minden érdeklődőt a Kerekasztal az ökumenizmusról című rendezvényére, a MAB-székház (Erzsébet tér 3.) dísztermébe. Vitaindító előadást tart Dr. Dolhai Lajos, az Egri Hittudományi Főiskola rektora. A vita résztvevői a történelmi egyházak miskolci papjai, lelkészei.

6. A Vörösmarty Mihály Katolikus Óvoda óvodába csalogató nyílt napot tart április 15-én, pénteken, délelőtt 9 és 11 óra között. A délelőtt során lehetőség nyílik ismerkedésre az óvodával és óvónőkkel, de lesz játékos tevékenység a csoportban és az óvoda udvarán is. Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket és leendő óvodásokat!

7. Zarándoklatot szervezünk 2016. augusztus 8-13. között Medjugorjéba. Mostar, Dubrovnik, Plitvicei Nemzeti Park látogatásával. Részvételi díj: 78 000.- Ft, mely félpanziós ellátást tartalmaz. Részletek az üvegajtón. Aki részt szeretne venni a zarándoklaton, minél előbb jelentkezzen a plébánia irodában vagy a sekrestyében.

8. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!