2016. április 17., Húsvét 4. vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:
 szombat: Szent Adalbert püspök és vértanú

2. 17-én, vasárnap, 16 órától mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben. Ez a vasárnap a papi hivatások vasárnapja, imádkozzunk papi hivatásokért.

3. Péntekenként folytatódik plébániánkon a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

4. A Plébánia természetkedvelő csoportja, kirándulást szervez április 23-án (szombaton) a Bükkbe. Találkozó: ¼ 9-kor a Plébánia udvarán! Mindenki hozzon magával enni-, innivalót, bérletet vagy 4 db. autóbuszjegyet.

5. Április 23-án, szombaton, 1530 – kor, a lillafüredi Limpiász feszületnél szentmisét mutat be Kalna Zsolt minorita tartományfőnök-plébános. Az ilyenkor szokásos perselyadományok a Minorita Templom felújítására lesznek fordítva.

6. Jövő vasárnap imádkozunk a jó termésért. A búzaszentelés szertartását a 10 órai szentmise végén végezzük a szokott rend szerint.

7. A Mindszent Kolping Család következő összejövetele jövő vasárnap, 17 órakor lesz a Millenniumi Teremben. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

8. Őszentsége Ferenc pápa április 3-án, a Szent Péter téren nyilvánosan meghirdette, hogy április 24-én, jövő vasárnap Európa minden katolikus templomában külön gyűjtést kezdeményez az ukrajnai rászorulók támogatására. A püspöki kar döntése értelmében mi is csatlakozunk Ferenc pápa felhívásához, így a Kedves Hívek jövő vasárnapi perselyadományait erre a célra fogjuk továbbítani.

9. Még van szabad hely a Medjugorje-i zarándoklatra. Aki részt szeretne venni a zarándoklaton, minél előbb jelentkezzen a plébánia irodában vagy a sekrestyében. Részletek az üvegajtón.

10. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!