2016. április 24., Húsvét 5. vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:

  • hétfő: Szent Márk evangélista

  • péntek: Sienai Szt. Katalin szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentje

2. Hálás szívvel köszönjük meg a Kedves Hívek perselyadományait, melyekkel az ukrajnai rászorulókat támogatták.

3. A Mindszent Kolping Család április 24-én, 17 órakor összejövetelt tart a Millenniumi Teremben. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

4. Péntekenként folytatódik plébániánkon a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

5. Az Éltető Lélek Irodalmi Kör nagy szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a soron következő Keresztény Irodalmi Estre, a költészet napjához kapcsolódó összeállításukkal, április 30-án, szombaton, 17 órától a Millenniumi Terembe!

6. Jövő vasárnap elsővasárnap lesz a szokott rend szerint, ugyanakkor anyák napja is, amikor imádkozunk az édesanyákért. Külön szeretettel hívjuk a jövő vasárnapi ½ 9-es diákmisére a gyerekeket és az anyukákat!

7. Templomunkban május 8-án, a ½ 9-kor kezdődő szentmisén elsőáldozás, május 15-én, a 10 órai szentmisében pedig bérmálás lesz. A bérmálás szentségét Ft. Ficzek László általános érseki helynök szolgáltatja majd ki. Imádkozzunk az elsőáldozókért és bérmálkozókért!

8. Még van szabad hely a Medjugorje-i zarándoklatra. Aki részt szeretne venni a zarándoklaton, minél előbb jelentkezzen a plébánia irodában vagy a sekrestyében. Részletek az üvegajtón.

9. Az egyházközségünk által fenntartott Mindszenti Temetőbe, temetői munkatársat keresünk. Képesítést nem igénylő, tisztességes fizetésért végzett fizikai segédmunkára várjuk férfiak jelentkezesét. Érdeklődni a plébániai irodában lehet, jogosítvány előnyt jelent.

10. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!