2016. május 15., Pünkösd

1. Pünkösdhétfőn reggel 7-kor, délelőtt 10-kor és este ½ 7-kor lesznek szentmisék templomunkban.

2. Május a Szűzanyának szentelt hónap. Az év legszebb havának minden estéjén 1810 – től, litániát éneklünk templomunkban.

3. Péntekenként folytatódik plébániánkon a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

4. Jövő pénteken 18 órától gyermek litánia lesz a templom mögötti Mária szobornál. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, különösképpen a gyermekeket és fiatalokat, szüleikkel együtt.

5. A KÉSZ Miskolci Csoportja szeretettel hívja a Kedves Híveket május 19-én, csütörtökön, 17 órára, a Fráter Gyögy Katolikus Gimnázium dísztermébe a „Mindszenty József emlékezete” című előadásra, melyet Dobos Zsolt ny. középiskolai tanár fog tartani.

6. A Gárdonyi Géza Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Katolikus Általános Iskola 2016. szeptember 1-től angol tanító és magyar-történelem szakos tanári állásra pályázatot hirdet. A benyújtási határidő június 1. Érdeklődni az iskolában lehet.

7. 2016. május 21-én (szombaton) a Kolping Család szervezésében plébániai kirándulást és közösségi napot tartunk Tarcalon. Részvételi díj: autóbusszal utazóknak 2 000.- Ft, mely a belépőket is tartalmazza! Jelentkezni hétköznap a plébánia irodában, hétvégén a sekrestyében lehet! (Kérjük, hogy azok is jelentkezzenek, akik autóval jönnek!) Részletek az üvegajtón és a Kolping Család honlapján olvashatók. Mindenkit szeretettel várunk!

8. A Miskolc-Görömbölyi Egyházközség templomának búcsúja május 22-én, Szentháromság vasárnapján lesz. Az ünnepi szentmise 11 órakor kezdődik, melyet Ft. Lóczi tamás atya mutat be. Szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

9. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!