2015. október 18., évközi 29. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • csütörtök: Szent II. János Pál pápa

  • péntek: Kapisztrán Szent János

  • szombat: Szűz Mária szombatja

2. Vasárnap (október 18-án) van a missziós vasárnap. A Kedves Hívek perselyadományait mi is erre a célra fogjuk továbbítani. Imádkozzunk az Egyház missziós küldetésének sikeréért.

3. Vasárnap, október 18-án, délután 16 órai kezdettel mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben.

4. A Mindszent Kolping Család összejövetelt tart, vasárnap (18-án) 17 órától a Plébánia hittantermében. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk!

5. Október hónapban minden este 1750-től rózsafűzért imádkozunk templomunkban. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, szenteljük meg közös imádságunkkal a Szűzanya őszi hónapját!

6. Szeretettel várjuk azon felnőtt testvéreinknek a jelentkezését, akik a keresztség, az eucharisztia vagy a bérmálás szentségében szeretnének részesülni. Számukra az előkészület keddenként, 19 órától van a plébánián.

7. Az őszi szünet ideje alatt nem lesznek hittanórák a plébánián. Az elsőáldozókat és bérmálkozókat legközelebb november 6-án és 7-én, pénteken és szombaton várjuk hittanra a Glória épületben lévő hittanterembe. Hálás szívvel mondok köszönetet a hitoktatóinknak, akik részt vettek a pénteki gyermek rózsafüzér megszervezésében és lebonyolításában. Ugyancsak köszönet a gyerekeknek és szüleiknek, akik eljöttek, hogy együtt imádkozhassunk.

8. Kedves templomunk a felújítás alatt is egész nap nyitva van és várja az ide betérni vágyókat. Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!