2015. november 15., évközi 33. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • csütörtök: Árpád-házi Szent Erzsébet

  • szombat: Szűz Mária bemutatása a templomban

2. 15-én, délután 4 órakor mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben a szokott rend szerint.

3. November 17-én, kedden, délután fél hattól Karitász-gyűlés lesz a Glória épületben, este fél 7-től pedig szentmise lesz templomunkban Árpád-házi Szent Erzsébet tiszteletére, melynek keretében megáldjuk az Erzsébet kenyereket.

4. A Plébánia természetkedvelő csoportja, kirándulást szervez 2015. november 21-én (szombaton) a Bükkbe. Találkozó: ¼ 9-kor a Plébánia udvarán! Mindenki hozzon magával enni-innivalót, bérletet vagy 4 db. autóbuszjegyet.

5. A Mindszent Kolping Család következő összejövetele 2015. november 22-én, vasárnap 17 órakor lesz a Millenniumi Teremben. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

6. A Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium szeretettel várja nyílt napjára az érdeklődőket. A 8. osztályos tanulókat november 17-én, kedden reggel 7.30-tól várják. A 4. osztályos tanulókat és szüleiket december 1-én, kedden reggel 7.30-tól fogadják. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. A szülők és diákok számára mindkét alkalommal 7.45-kor tájékoztatót tartanak, melyen információt kapnak az iskoláról és a felvételi eljárásról.

7. A miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium felvételt hirdet a 2016/17-es tanévre. Három osztályban nyolc-, illetve egy osztályban négy-évfolyamos gimnáziumi képzésre lehet felvételizni. A négy évfolyamos képzésen belül, a jelentkezők választhatnak az emelt szintű matematika, angol és az általános tantervű képzés közül. A nyolc évfolyamos képzésben két általános tantervű és egy sport osztályt indítanak. November 18-án, szerdán, reggel 8 órától nyílt napra várják szeretettel az érdeklődő szülőket és diákokat.

8. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára.

9. Kedves templomunk a felújítás alatt is egész nap nyitva van és várja az ide betérni vágyókat. Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!