2015. november 22., Krisztus Király vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:

  • kedd: Dung-Lac Szent András és társai, vietnami vértanúk

  • szombat: Szűz Mária szombatja

2. Még várjuk a gyermekek és fiatalok jelentkezését a karácsonyi pásztorjátékra. Vasárnap (22-én) a ½ 9-es szentmise után megbeszélésre várunk minden jelentkezett és jelentkezni vágyót a Millenniumi Terembe. Tegyük idén is szebbé az események megjelenítésével Urunk születésének ünnepét!

3. A Mindszent Kolping Család összejövetelt tart vasárnap, 22-én, 17 órától a Plébánia hittantermében. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

4. Vasárnap, 22-én, délután 16 órától Szent Cecília Kórustalálkozó lesz Diósgyőrben.

5. Jövő vasárnap, november 29-én elkezdődik a karácsonyi előkészület ideje, az adventi szent idő. Advent első vasárnapján lesz a leendő elsőáldozók és bérmálkozók bemutatása a ½ 9-es szentmise keretében.

6. Az adventi háromnapos lelkigyakorlat december 10-11-12-én lesz templomunkban, az este fél hétkor kezdődő szentmisék keretében. Az idei lelkigyakorlatot Ft. Dr. Gábor Bertalan esperes-plébános fogja tartani a felvidéki Szepsiből. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

7. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek mai perselyadományait, melyekkel a Katolikus Karitász munkáját és ezáltal a rászorulókat támogatták.

8. Kedves templomunk a felújítás alatt is egész nap nyitva van és várja az ide betérni vágyókat. Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!