2015. március 1., nagyböjt 2. vasárnapja

1. A március 1-i szentmisék után szeretettel várjuk a húsvéti misztériumjátékban szerepelni vágyó gyerekek és fiatalok jelentkezését. Feliratkozni a sekrestyében lehet.

2. Kedden 17 órától Karitász-gyűlés, 19 órától felnőtt katekézis lesz a plébánián.

3. A héten elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat lesz a megszokott rend szerint.

4. Pénteken este fél hattól keresztúti ájtatosságot végzünk templomunkban.

5. Élet a Lélekben szeminárium lesz a Millenniumi Teremben március 12 – május 14. között. Jelentkezési lapok a sekrestyében és az irodában kérhetők, jelentkezési határidő március 5. További részletek az üvegajtón olvashatók.

6. A Kolping Akadémia soron következő előadása március 9-én, hétfőn este fél 7-kor lesz a Szent Anna Plébánián. Ahol Isten Lelke, ott a szabadság címmel Czopf Éva Klára és Szerző Rita Judit nővérek mutatják be a Ferences Kisnővérek rendjét.

7. Március 14 – 15-én a Búza-téri Görög Katolikus Székesegyházba érkezik a pócsi Szűzanya kegyképe. Részletes program az üvegajtón olvasható.

8. Március 22-23-24-én (vasárnap, hétfő, kedd) az este fél hétkor kezdődő szentmisék keretében Ft. Galo Gábor szirmabesenyői plébános atya, az Egri Főegyházmegye ifjúsági referense tart nagyböjti lelkigyakorlatot templomunkban. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Híveket!