2015. május 24., Pünkösd

1. A hét jeles ünnepei:

  • kedd: Néri Szent Fülöp
  • szombat: Szent István király ereklyéinek átvitele

2. Pünkösdhétfőn reggel 7, délelőtt 10 és este ½ 7-kor lesznek szentmisék templomunkban.

3. Május hónap minden napjának estéjén 18 óra 10 perctől litániát imádkozunk templomunkban Égi Édesanyánk tiszteletére. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Híveket!

4. A május 30-i felvidéki kirándulásra az autóbusz reggel ¾ 7-kor indul az ITC székház parkolójából. Tisztelettel kérjük a pontos megjelenést, hogy időben el tudjunk indulni és tartható legyen tervezett program. Az első állomás Borsiban lesz, az autókkal érkezőket ¼ 9-re várjuk a Rákóczi-kastélyhoz.

5. Mához egy hétre Szentháromság vasárnapja lesz, amely a sajóbábonyi templom búcsúünnepe. Az ünnepi szentmise ½ 12-kor kezdődik.

6. Május 31-én, jövő vasárnap, 17 órától Irodalmi Szalon lesz a Millenniumi Teremben. Egy zenés-dalos-verses órára invitálunk minden kedves érdeklődőt, melyet május hónap jeles eseményei kapcsán állít össze az Éltető Lélek Irodalmi Kör.

7. A Mindszent Kolping Család az elmúlt évekhez hasonlóan, nyári HITTANTÁBORT szervez. A tábor ideje: 2015. június 29. (hétfő) – július 06. (hétfő). Helye: Abádszalók, Kolping-ház. További részletek az üvegajtón elhelyezett plakáton, illetve a Kolping Család honlapján olvasható.

8. A kárpátaljai testvéreinket segítő pártoló jegyek még megválthatók az irodában.