2015. május 17, Urunk mennybemenetelének ünnepe

1. A hét jeles ünnepei:

  • péntek: Szent Rita szerzetes
  • szombat: Boldog Apor Vilmos püspök és vértanú

2. Május 17-én, délután 4 órától mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben a szokott rend szerint.

3. Május hónap minden napjának estéjén 18 óra 10 perctől litániát imádkozunk templomunkban Égi Édesanyánk tiszteletére. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Híveket!

4. Május 22-én, pénteken, 18 órai kezdettel májusi litániát imádkozunk a fiatalokkal együtt a plébánia udvarán található Szűz Mária szobornál. Gyülekező 17:45-től az udvaron.

5. Mához egy hétre, vasárnap, Pünkösd ünnepe lesz. A délelőtt 10 órakor kezdődő szentmise keretében püspök atya a bérmálás szentségében részesíti egyházközségünk fiataljait, akik az elmúlt években felkészültek a szentség vételére. Imádkozzunk a bérmálkozókért, hogy a Szentlélek ajándékaival megerősítve tudjanak mindig tanúságot tenni a világban katolikus hitükről.

6. Pünkösdhétfőn reggel 7, délelőtt 10 és este ½ 7-kor lesznek szentmisék templomunkban.

7. Május 23-án Pünkösdi Majális lesz a Csanyikban. Az ünnepi szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik. Részletek az üvegajtón olvashatók.

8. 2015. május 30-án (szombaton) a Kolping Család szervezésében plébániai kirándulást és közösségi napot tartunk a felvidéki Nagyszelmencen. Részvételi díj: autóbusszal utazóknak 3 000.- Ft. Jelentkezni hétköznap a plébánia irodában, hétvégén a sekrestyében lehet! (Azok is jelentkezzenek, akik autóval jönnek!) Részletek az üvegajtón olvashatók. Mindenkit szeretettel várunk.

9. A Mindszent Kolping Család az elmúlt évekhez hasonlóan, nyári HITTANTÁBORT szervez. A tábor ideje: 2015. június 29. (hétfő) – július 06. (hétfő). Helye: Abádszalók, Kolping-ház. További részletek az üvegajtón elhelyezett plakáton, illetve a Kolping Család honlapján olvasható.