2015. december 13., Advent 3. vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:

  • hétfő: Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító

2. December 13-án, vasárnap, a fél kilences szentmise után, jövő héten pedig kedden és szerdán 18 órától, pásztorjáték próba lesz a Millenniumi Teremben. Szeretettel várjuk a gyermekeket.

3. December 13-án délután a Mindszent Kolping Család összejövetelt tart 17 órától a Plébánia Dísztermében. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

4. Advent hétköznapjain hajnali (roráte) szentmisék lesznek reggel hat órától. A második szentmise hét órakor kezdődik. Buzdítjuk a Kedves Híveket a hajnali szentmiséken való részvételre!

5. Kolping Családunk „Szállást keres a Szent Család” imaórát tart december 15-én, kedden 18 órától a plébánia dísztermében, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Testvéreket. Ugyancsak a Kolping Család óévbúcsúztató szilveszteri bált rendez december 31-én, a hálaadó szentmise után, a Millenniumi Teremben. Részletekről az üvegajtón elhelyezett tájékoztatón olvashatnak. Mindenkit szeretettel várunk!

6. Az irgalmasság rendkívüli szentévének megnyitása december 19-én, a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi szentmise keretében lesz a selyemréti templomban. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Híveket!

7. Jövő vasárnap délután 4 órai kezdettel mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben.

8. December 21-22-23-án, 9-től 12 óráig, karácsonyi gyóntatási ügyelet lesz templomunkban. A minorita templomban pedig december 19-20-21-én, 15 és 18 óra között várja karácsonyi gyónási lehetőség a Kedves Híveket.

9. December 26-án, 17 órától, a Mindszenti Kórus hagyományos karácsonyi, zenés áhítata lesz templomunkban.

10. December 27-én, Szent Család vasárnapján, megáldjuk a jubiláló házaspárokat. Várjuk a jubiláns házastársak jelentkezését az irodában és a sekrestyében!

11. Gyűjtést hirdetünk templomunk felújításának támogatására. Szeretettel várjuk a Kedves Hívek adományait az irodában és a sekrestyében, illetve a kihelyezett sárga csekkeken. Adventben a karácsonyra készülünk, lelkileg és testileg egyaránt. Ajándékvásárlás és jóféle borok beszerzése is ott szerepel a feladatok között. Ezekkel is támogathatjuk templomunk felújítását. A templomunkról készült egyedi címkékkel ellátott édes vagy száraz Tokaji Furmintot adunk ajándékba ezer forint adományért. Téglajegyet is vásárolhatunk a templomunk javára hollóházi porcelánból készült hűtőmágnes formájában, melyet szintén a templomunkról készült egyedi festmény díszít. Ötezer forint adományért cserébe karácsonyi ajándéknak is kiváló.

12. Kedves templomunk a felújítás alatt is egész nap nyitva van és várja az ide betérni vágyókat. Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!