2014. december 14., Advent 3. vasárnap

1. Az adventi várakozás megszentelt idejét éljük. Advent hétköznapjain hajnali roráte szentmiséket tartunk reggel hat órától. A második szentmise hét órakor kezdődik.

2. December 14-én, a fél kilences szentmise után a Vörösmarty Katolikus Iskola tanárai agapéval kedveskednek nekünk. Szeretettel várunk mindenkit a befejező áldás után a Millennium Terembe!

3. Ma délután 17 órától Kolping-gyűlés lesz, az esti szentmise után pedig a munkatársainkat várjuk szeretettel a Millennium Terembe.

4. Adventi háromnapos lelkigyakorlat lesz templomunkban december 15-16-17-én (hétfő, kedd, szerda), az esti szentmisék keretében. A lelkigyakorlatot Ft. Incze Dénes atya tartja, aki Székelyföldről, Csíkszeredából, a csíksomlyói kegytemplom árnyékából érkezik hozzánk. Dénes atya lelkisége és egyedien kiváló előadásmódja tartalmas és értékes lelkigyakorlatot ígér. Adventi készületünk fontos eleme a lelkigyakorlat, jöjjünk minél többen és vigyük el hírét családtagjainknak és barátainknak is! Kérem a Kedves Híveket, hogy hétfőn, kedden és szerdán az esti, lelkigyakorlatos szentmiséket részesítsék előnyben!

5. Jövő héten kedden és szerdán este hat órától, szombaton pedig 12 órától pásztorjáték próba lesz a Millennium teremben.

6. Kedden este hét órára várjuk a katekumen csoport tagjait a plébánia hittantermébe.

7. Plébániai Karitász csoportunk tagjai és a rászorulók nevében hálás szívvel mondunk köszönetet a tartós élelmiszer adományokért. December 16-án, délután öt órától megbeszélésre várjuk a csoport tagjait a Glória épületbe.

8. Az elsőáldozásra készülő gyermekeket pénteken 16.15-től vagy szombaton 9 órától, a leendő bérmálkozókat szombaton 11 órától várjuk a plébánia hittantermébe. Szombaton 10 órától ministráns foglalkozásra várjuk a jelenlegi és leendő ministránsokat.

9. Az új képviselőtestület alakuló ülését december 20-án, szombaton, 16 órai kezdettel tartjuk a plébánia dísztermében. A névre szóló meghívók a sekrestyében átvehetők a szentmisék után.

10. December 22-én és 23-án délelőtt gyóntatási ügyelet lesz templomunkban.

11. A Király utca 5. szám alatt található Karitász Pontban hétköznapokon 10 és 18 óra között várják az adományokat, elsősorban ruhát, cipőt és élelmiszeradományokat. A rászorulók ellátása kedden és csütörtökön 13-16 óráig, szerdán 10-14 óráig történik.

12. Kolping családunk óévbúcsúztató Szilveszteri Bált rendez december 31-én, a hálaadó szentmise után, a Millenniumi Teremben. Részletekről az üvegajtón elhelyezett tájékoztatón olvashatnak. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk!

13. December 28-án, Szent Család vasárnapján, a 10 órás szentmise keretében tartjuk a jubiláns házaspárok megáldását. Feliratkozni a sekrestyében és az irodában lehet.

14. Templomunk karácsonyi díszítésére szívesen fogadunk adományokat a sekrestyében és az irodában.