2024. március 17., Nagyböjt 5. vasárnapja

  1. Ma (vasárnap) délután 15.00 órától a Szent Anna templomtól Városi Keresztút indul a Kálváriára. Kérjük, aki teheti, vegyen részt rajta. Bárhol csatlakozhat, és bárhol  kiléphet. A füzetet a Szent Anna templomnál lehet felvenni.
  2. Jövő Vasárnap Virágvasárnap lesz, a diákmisén és a 10 órai nagymisén lesz a barkaszentelési körmenet. Délután 4 órakor a fiatalok passiójátékát tekinthetik meg a Millenniumi Teremben.
  3. Köszönjük a tartós élelmiszer-gyűjtést a kedves híveknek! 356kg adomány gyűlt (több mint három és fél mázsa!) össze, melyet a Karitász fog szétosztani a rászoruló családoknak.
  4. Már most hirdetjük, hogy nagykedden és nagyszerdán egész napos gyóntatási ügyeletet tartunk a Mindszenti templomban, hogy a húsvéti szentgyónását mindenki elvégezhesse. Nagykedden az idős és beteg testvéreinket is meglátogatjuk otthonaikban. Kérjük, a pontos elérhetőségüket adják le a sekrestyében, vagy a plébánia irodán.
  5. Nagykedden lesz az ANGYAL is, felnőtteknek és fiataloknak gyónási és beszélgetési alkalom 19.00 órától fél 22.30-ig a mindszenti templom és a város papjainak részvételével.
  6. Már most hirdetjük azt is, hogy a tavaszi óraátállítás március 31-én húsvétvasárnapra virradó hajnalban lesz.
  7. Március 20-án, jövő szerdán, Dr. Isépy Tamás születésének 100. évfordulóján emlékünnepséget tartanak a Szent Anna plébánián. Az ünnepség 17.00 órakor szentmisével kezdődik, majd a Kolping-házban emlékműsor lesz. A szentmisére nem, de az emlékműsorra regisztrálniszükséges
    https://forms.gle/KaLKvKxGfeYqTeu47
  8. Mai perselyadományokat a Szentföld javára továbbítjuk.
  9. Kedden Szent Józsefnek a Boldogságos Szűz jegyesének, az Egyház fő védőszentjének ünnepe lesz. Isten éltesse a Józsefeket!