2024. április 14., Húsvét 3. vasárnapja

  1. Beiratkozás lesz a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola a első évfolyamára 2024. április 18-19-én (csütörtökön és pénteken) 8 órától 18 óráig. A beiratkozáshoz időpontot is foglalhatnak, az iskola honlapján található regisztrációs felületen!
  2. Jövő szombaton, április 20-án nagytakarítást szervez a mindszenti plébánia, kérjük a segítségüket! A közösségi termeket, a templom terét, a Glória épületet fogjuk takarítani reggel 9-től du. 2-ig. Cserében egy tál ételt kínálunk délben. Az ebéd létszám miatt kérjük, hogy a sekrestyében, vagy a plébániai irodán jelentkezzenek csütörtök estig. Takarítóeszközökre szükség lesz, takarítószerről a plébánia gondoskodik.
  3. Jövő vasárnap a papi hivatások vasárnapja lesz. Az Egri Főegyházmegye Érseke szeretettel kéri azokat az ifjakat és szabad állapotú férfiakat, akik szívükben meghallották az Úr Jézus Krisztus hívó szavát a papságra, jelentkezzenek az Egri Érseki Papnevelő Intézet növendékei közé. Jelentkezni a Papnevelő Intézet címén lehet (Eger, Foglár György u. 6.).
  4. Országos Bibliaverseny győztese lett Szilvás Dominik, a Vörösmarty katolikus iskola 3. osztályos tanulója, a 3-4. osztályosok kategóriájában. Gratulálunk Dominiknek aki a Mindszenti templom ministránsa!