2023. október 22., évközi 28. vasárnap

  1. Október 23-án (hétfőhöz egy hétre) a szentléleki pálos kolostor romokhoz egyéni- és csoportos zarándoklat indul. Gyülekezés 10.00 órakor, a 15-ös busz Garadna-állomás megállójánál, az Erdei Vasút végállomásánál. A kolostorrom falainál 14.00 órakor szentmise kezdődik Kapisztrán Szent János tiszteletére. A zarándoklat szervezője Molnár Attila kórházlelkész.
  2. Október 29-én vasárnap hajnalban, 3 óráról 2 órára kell visszaállítani az órákat. Magyarán többet alhatunk egy órával.
  3. Mindenszentek délutánján, 3 órakor a Mindszenti temetőben és a sajóbábonyi temetőben, temetői szertartást végzünk az összes megholtért, a temető keresztnél. Kérjük a Kedves testvéreket, a halottakért végzett szertartás végzése idején jöjjenek a temetőkereszthez. Aki szeretne sírszentelés végeztetni, kérjük jelezze a sekrestyében, vagy ott helyben, aszertartást végző lelkipásztornál.
  4. Mindszenti templomban, novemberben, minden hétköznap este fél 7-kor szentmisét mondunk az összes megholtért. Azokért ajánljuk fel, akiknek neveit felírják egy cédulára, és az e célra szánt adománnyal együtt, borítékba zárva leteszik az oltár elé, vagy leadják a sekrestyében. Ezt, november hónap bármely napján megtehetik. A szándékot a cédula leadásának napjától végezzük. A templom hátsó padjánál az asztalon található a boríték benne a cédula. Természetesen annak a szándékára is elvégezzük a szentmisét, aki a borítékba nem tud adományt tenni, de a cédulára fölírja a neveket és visszahozza azt (A Zárdakápolnában a sekrestyében vehető fel a boríték).
  5. Az Újdiósgyőri Szent Imre templom búcsúját november 5-én vasárnap tartják a 11 órai szentmise keretében. Búcsú előtti pénteken és szombaton is, az este 5 órakor kezdődő szentmisében a szentbeszédeket Máthé Romuald, a győri bencés gimnázium szerzetes tanára tartja. A szentség imádási napot november 6-án hétfőn tartják; minket, a Mindszenti templom és a Zárdakápolna híveit du. 13 órára várnak.