2023. június 25., évközi 12. vasárnap

  1. Búcsúi szentmise lesz a jövő vasárnap, melyet Dr. Novák István kanonok plébános, az Eszterházy Katolikus Egyetem általános rektorhelyettese mutat be. A szentmise után körmenet, majd a templom oldalában felállított asztaloknál pogácsát és üdítőt kínálunk. A meghívottak számára 13.00 órakor a millenniumi teremben ebéd lesz.
  2. Csütörtökön este (Péter és Pál apostolok napján) ünnepi szentmisét mutat be Dr. Török László mezőkövesdi apát-plébános, teológiai tanár. A szentmise előtt 18.00 órától előadás lesz a templomban Sáry Pál professzor úr beszél új könyvéről. A beszélgetést Juhász Ferenc atya vezeti.
  3. Futó Béla piarista atyát Ternyák érsek úr felmentette itteni beosztása alól, és a piarista rend keretei között augusztus 1-jétől Baján folytatja lelkipásztori szolgálatát. Tervek szerint július 30-án a 10 órai szentmisén köszön el tőlünk.
  4. Szeptember 1-jei hatállyal Ternyák Csaba érsek úr a mindszenti plébániára helyezte Szedmák Zoltán diakónust, aki itt tölti papszentelés előtti lelkipásztori gyakorlatát.
  5. Kérjük a kedves hívek közül azokat a férfiakat, akik a Mindszenti Templom környezetének takarítására tudnak vállalkozni, szíveskedjenek pénteken délután 3 és 5 óra között eljönni, hogy a körmenethez és a templomkörüli fogadáshoz a megfelelő feltételt megteremtsük.
  6. Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy július hónapban a plébánia iroda csak délelőtt, 9 és 12 óra között tart nyitva.