2023. július 9., évközi 14. vasárnap

  1. Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a mai perselyadományokat Péterfillér címen Egerbe továbbítjuk, ahonnan Rómába kerül.
  2. Mindenkinek szeretettel köszönjük, az elmúlt vasárnapi Péter és Pál apostolok búcsúján való részvételét és segítségét. A körmenetben asszisztálóknak az Énekkarnak különösen is, nem kevésbé a templomot díszítő sekrestyésnek.
  3. A plébániai nyári táborokat szerencsésen és baj nélkül befejeztük. Köszönet azoknak, akik a táborok szervezésében és vezetésében fáradoztak, elsősorban a hitoktatóknak és a segítő szülőknek!
  4. Holnap is kezdődik egy tábor a plébánián: a művészeti tábor, melyet azonban már nem a plébánia, hanem a Versbarátok köre szervezésében tartanak, művészetkedvelő fiataloknak.
  5. A héten csütörtöktől vasárnapig tart az Egerszalóki Ifjúsági Találkozó. A fiatalokat buzdítjuk, vegyenek részt ezeken a napokon. Ha még nem regisztráltak, nyugodtan tegyék meg! Fontos, hogy katolikus környezetben is tudjon az ifjúság szórakozni.
  6. A Fráter Gimnáziumban tetőfelújítás kezdődik a héten, ezért kéri az gimnázium vezetése, hogy a Zárdakápolnában szertartáson, vagy imaórán résztvevő hívek, ne használják az iskola mosdóját, mert munkaterületként lezárják a folyosót.
  7. Július hónapban a mindszenti plébánia hivatal délelőtt 9.00 és 12.00 óra között tart nyitva.
  8. Ma délután 16.00 órai kezdettel a Vasgyári templomban Péhm Ferencnek, a Szent Ferenc Kistestvérei közösség tagjának ezüst miséje lesz.
  9. Kedden Szent Benedek apát, pénteken Szent Kamill, Szombaton Szent Bonaventúra, vasárnap a Kármelhegyi Boldogasszony ünnepe lesz. A Zárdakápolnában szombaton 17.00-kor a szentmisét a Kármelhegyi Boldogasszony tiszteletére mutatjuk be.