2023. január 8., Urunk megkeresztelkedése

  • Jövő héten elkezdődik a Zárdakápolna sekrestyéjének a felújítása. Szíves elnézésüket kérjük az adódó kellemetlenségekért. Próbáljuk minél zökkenőmentesebben megtartani a hétköznapi és a vasárnapi szentmiséket. A munkálatokat szeretnénk húsvétra befejezni.
  • Jövő vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét, úgy, hogy vasárnap mindenki a saját templomában és utána egy-egy templomban tartjuk az ima alkalmakat. A Mindszenti templomban január 20-án, pénteken 5 órakor lesz az alkalom, melyen Meleg Attila belvárosi református lelkipásztor prédikál. A záró istentisztelet 21-én szombaton lesz, a belvárosi református templomban, ahol Ternyák Csaba érsek atya fog prédikálni.
  • Ismételten hirdetjük, hogy akik ebben az évben szeretnének házasságot kötni a Mindszenti templomban, azok szíveskedjenek jelentkezni a plébánia irodán személyesen.
  • Az ünnepi szünet után folytatódik a bérmálkozási és elsőáldozási felkészítés. Pénteken a szokott időben: 15:45-kor a bérmálkozóknak, 16:15-kor pedig az elsőáldozóknak tartunk plébániai hittanórát.
  • A mai nappal, Urunk megkeresztelkedésének ünnepével véget ér a karácsonyi időszak. Farsang következik. Figyeljünk oda, a szórakozásunkra, mert a farsang rövidebb a szokottnál! Február 22-én hamvazószerdával a nagyböjt kezdődik.