2022. augusztus 14., évközi 20. vasárnap

  1. A Mai vasárnappal megkezdi szolgálatát Thiago atya. Isten hozta, fogadják szeretettel a Kedves Hívek!
  2. Holnap Nagyboldogasszony ünnepe lesz. Kötelező ünnep így a katolikus intézményekben munkaszüneti nap. A plébánia iroda sem lesz nyitva. Szentmisék: reggel 7-, délelőtt 10- és este fél 7-kor. A Zárda kápolnában fél 5-kor.
  3. A Minorita atyák Búcsúi szentmiséje este 6 órakor kezdődik. Az ünnepi miséző és szónok, Szabó József diósgyőri kanonok-plébános lesz.
  4. Augusztus 20-án szombaton a Vasgyári-templomban délelőtt 10 órakor, a Selyemréti-templomban 11 órakor tartják a búcsút, Szent István Király tiszteletére. Előtt pénteken a Vasgyárban az esti szentmise után Flach Antal szervezésében hagyományosan ünnep előesti koncertre kerül sor. A Selyemréten pedig egésznapos szentségimádást tartanak. A Mindszenti templom híveit du. 14 órakor várják a szentségimádásra.
  5. A Miskolci Rendőrkapitányság az alábbi felhívás közzétételét kérte: Készenléti Rendőrség Határvadász Ezrede, szerződéses határvadászokat toboroz, államhatárunk védelme érdekében. A jelentkezés feltételeiről információt a Miskolci Rendőrkapitányságon valamint az illetékes Rendőrőrsökön kaphatnak.
  6. A héten Mária, Ilona és István ünneplik névnapjukat. Isten éltesse a jeles nevek viselőit!