2022. április 24., húsvét 2. vasárnapja

  1. Ma van az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételek mellett. Ma búzaszentelést és könyörgő imádságot végzünk a 10-es szentmisén.
  2. Hétfőn és kedden reggel 8 és 14.00 óra között lesz a Szent Rita Óvodában, az óvodai beiratkozás.
  3. Önkénteseket szervezünk a Katolikus Karitász Barabási Segítségpontjára. Jövőhéten csütörtök, péntek és szombaton lesznek ott önkénteseink. Ha valaki szeretne csatlakozni hozzájuk, jelezze a Mindszenti plébánia hivatalban, vagy Molnár Attila atyánál közvetlenül, aki a csoportot szervezi és szállítja. 30 és 55 év közöttiek előnyben!
  4. Jövő szombaton délelőtt 11 órakor a Fráter György Katolikus Gimnázium 12-eseinek ballagási szentmiséje lesz a Mindszenti templomban.
  5. Két hét múlva, május 8-án du. 4 órakor, a Versbarátok köre bemutatja a „Győzzön a te békéd!” című verses-zenés összeállítását Millenniumi Teremben. Szeretettel várják az érdeklődőket.
  6. Jövő vasárnap május első vasárnapján anyák napja lesz, a fél 9-es szentmisén köszöntjük az édesanyákat. Májusban minden este a szentmise előtt 18.10-perckor elénekeljük a Lorettói Litániát.
  7. Hétfőn Szent Márk, pénteken Sziénai Szent Katalin ünnepe lesz.