2021. augusztus 8., évközi 19. vasárnap

  • A héten, augusztus 12-én, csütörtökön, délelőtt 10 órakor, Buzgán József nyugdíjas lelkipásztor, szentmisét mutat be a Mindszenti templomban, pappászentelése 50. évfordulója alkalmából. A szentmisén részt vesznek a miskolci esperesi kerület papjai, hívjuk és szeretettel várjuk a Kedves Híveket is!
  • Minorita templom búcsúja augusztus 15-én vasárnap 11.15-kor. Bodnár Attila gk. mátészalkai iskola lelkiigazgatója.
  • Jövő szombaton, Nagyboldogasszony vigíliáján, este 7 órától, ifjúsági virrasztás lesz a hazáért, a Miskolc-Tapolca barlangfürdő előtti bencés kolostorromnál. A virrasztást az Egri Főegyházmegye Miskolci és Szerencsi Ifjúsági Régiója szervezi, a Szentjobb hazahozatalának 250. évfordulója alkalmából. Szeretettel hívunk mindenkit, aki ifjú lélekkel a keresztény magyar jövőért imádkozni és dicsőíteni vágyik!
  • A Selyemréti Templom búcsúját augusztus 20-án, pénteken, Szent István Király ünnepén tartják. Az ünnepi szentmise de. 10 órakor kezdődik. A főcelebráns és ünnepi szónok: Paweł Cebula minorita szerzetes, a gdanski rendtartomány magyarországi képviselője, az Egri Szent Antal templom plébánosa. Előtte, 19-én szerdán egész napos szentségimádás lesz melyre a Mindszenti templom híveit 14.00 és 15.00 óra között várják.
  • A Mindszenti Plébánia a hozzátartozó iskolákba 1 (egy) főállású hitoktatót keres. Az alkalmazás feltétele az egri kateketikai irodával való szerződéskötés.
  • A mai naptól a vasárnapi szentmiséken gyóntatunk, aki továbbra is a tanácsteremben szeretne gyónni, az csütörtökön, pénteken és szombaton az esti szentmise előtt megteheti.