2021. augusztus 22, évközi 21. vasárnap

  • Ma, az esti szentmisét követően, itt a Mindszenti templomban a Savaria Barokk Zenekar (Németh Pál fuvolaművész-karmester vezetésével) előadja Antonio Caldara: Szent István, Magyarország első királya c. oratóriumát. Szeretettel várják az érdeklődőket!
  • A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitó- és záró szentmiséjére külön autóbuszos zarándoklatot szervezünk. Akik a zarándoklaton szeretnének részt venni, akár autóbusszal utaznak akár egyénileg, a héten a részletekért feltétlenül keressék meg (személyesen, vagy telefonon) a Plébániai Irodát, nyitvatartási időben!
  • Kedden délelőtt 10 órakor a közelgő Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus tiszteletére emlékkeresztet állít az Északerdő Zrt. a Szinva forrásánál. Szeretettel várnak minden érdeklődőt.
  • Csütörtökön de. 10 órakor, a Mezőkövesdi Jézus Szíve templomban tanévnyitó lesz, az Egri Főegyházmegye fenntartásában működő katolikus iskolák pedagógusainak.
  • Havonta egy alkalomra keresünk olyan gyermekszerető személyeket, akik a mindszenti plébánián gyermekfelügyeletet vállalnának szombaton délután 4 és 6 óra között. Nagycsaládos gyermekek szülei számára szervezünk programot minden hónap 3. szombatján úgy, hogy közben gyermekeik egy külön teremben, felügyelettel játszanak. A gyerekek 3-tól 12 évesek és alkalmanként 10-15-en vannak. Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánia facebook oldalán lehetséges.