2020. november 1., évközi 31. vasárnap

• November egész hónapjában, halottjaink számára teljes búcsú nyerhető az ismert feltételekkel (temető vagy templomlátogatás + Miatyánk, Üdvözlégy, Hiszekegy a Szentatya szándékára).
• A korai sötétedés miatt és az idős testvérekre tekintettel, a Zárdakápolnában a szentmisét hétköznap fél 5-kor kezdjük és a rózsafüzért a szentmise után végezzük. Vasárnap a szentmise a Zárdakápolnában továbbra is 5 órakor kezdődik.
• A héten gyóntatás a következő időpontokban lesz: elsőcsütörtök (délelőtt: 8- és 10 óra között és este fél 6-tól), elsőpéntek (reggel fél 7-től és este fél 6-tól), szombat (este fél 6-tól). A szentgyónást a tanácsteremben lehet végezni – novemberben elhunyt szeretteinkre is gondoljunk a szentgyónással.
• A héten folytatódik a plébániai hitoktatás. Az elsőáldozásra készülőket pénteken du. ¼ 5-re vagy szombat reggel 9 órára; a bérmálásra készülőket pénteken du 5 órára várjuk a Millenniumi Terembe. Ez alkalommal SZÜLEIKKEL együtt jöjjenek és hozzák magukkal a kitöltött jelentkezési lapokat. Azok is jöjjenek, akik valami oknál fogva még nem töltötték ki a jelentkezési lapot, de szeretnének hittanra járni. A fiatalokat péntek este 7 órára várjuk az Ifiklubba!
• Ma este a Mindszenti temetőben fél 6-kor lesz a halottak esti szertartás a ravatalozónál, utána 18:30-kor szentmise lesz az összes megholtakért a Mindszenti templomban.
• Kérjük a testvéreket, a templomba belépve minden alkalommal használják a kézfertőtlenítőt, és a benntartózkodásuk alatt viseljék a maszkot is!