2020. július 26., évközi 17. vasárnap

  • Ezen a héten, július utolsó hetében, a Mindszenti Plébánia Hivatal délelőtt tart nyitva (9 és 12 óra között). Augusztustól már teljes nyitva tartás lesz.
  • Hirdetjük a Kedves Híveknek, hogy a gyónási lehetőség továbbra is fennáll a Mindszenten. Minden héten csütörtök, péntek és szombat este fél 6-tól a szentmise előtt egy órával, gyóntatási ügyeletet tartunk a plébánia tanácstermében. Éljenek a lehetőséggel!
  • A Mindszenti-templom orgonájának részleges javítása megtörtént, a következő nagyobb felújítást, a jóváhagyás után, októbertől tervezzük.
  • Naponta történik meghibásodás, aminek a kijavítására szakembert keresünk. Szeretnénk összeállítani egy telefonszám listát azokról a szakemberekről, akik megszólíthatók, ha a Mindszenti templomban, vagy a plébánián valamit javítani szükséges. Ha valaki ismer olyan asztalos, villanyszerelő, burkoló, lakatos szakembert, aki vállalkozik kisebb munkákra is, szíveskedjék a sekrestyében a telefon számát megadni. (Hetek óta küszködünk egy világítási problémával. A sekrestyében a csillárt át kellene vezetékelni, de nincs hozzá villanyszerelő. Már négyen eljöttek és megnézték.)
  • Jövő vasárnap a délelőtt fél 9-es szentmisét a Roma Holokauszt áldozataiért ajánljuk fel, a szentmise végén két cselló művész klasszikusokat játszik, az emléknap szervezőinek kérésére.
  • Ma szent Anna napja van, holnap szent Márta, szerdán pedig Loyolai Szent Ignác emléknapja lesz. Isten éltesse az Annákat, a Mártákat és a Jezsuita atyákat!