2020. augusztus 9., évközi 19. vasárnap

  • Holnap (hétfőn) délelőtt 11 órakor Juhász Ferenc plébános és évfolyamtársai ünnepi hálaadó szentmisét mutatnak be szentelésük évfordulójára, délelőtt 11 órakor a Mindszenti templomban. Kérik a kedves híveket vegyenek részt a szentmisén. (Baffi István, Dr. Berkes László, Jávorka Lajos, Juhász Ferenc, Dr. Medvegy János, Szikszai István, Dr. Szücsi László, Varga Gábor, évfolyamtársak közös szentmiséje lesz. A Svájcban élő Szűcsi László távolból köszönt mindenkit).
  • A héten szombaton Nagyboldogasszony ünnepe lesz. A Mindszenti templomban reggel 7 órakor, délelőtt 10 órakor és este fél 7-kor tartunk szentmisét. A Szentkútnál a pandémiára tekintettel elmarad a 15-ére és 16-ára meghirdetett nagybúcsú.
  • Ócsai József Barnabás testvér (TORG) Nagyboldogasszony napján tartja ezüst miséjét, pappászentelése 25 évfordulóján, délután 4 órakor a Vasgyári-Templomban. Várja a kedves híveket is.
  • Ugyancsak Nagyboldogasszony ünnepén tartják a Minorita-templom búcsúját, este 6 órakor, Dr. Czapkó Mihály teológiai tanár mutatja be az ünnepi szentmisét és mondja a szentbeszédet.
  • (Ma, vasárnap, a 10 órai szentmise után a hitoktatók rövid megbeszélést tartanak a jövőévi hittan óra beosztásról a Millenniumi Teremben)