2018. május 13., Urunk mennybemenetele

1. A bérmálás szentségét érsek úr május 19-én, pünkösd szombatján, a délután 2 órakor kezdődő szentmise keretében szolgáltatja ki egyházközségünk fiataljainak. Imádkozzunk a leendő bérmálkozókért.

2. Mához egy hétre Pünkösd ünnepét üli Anyaszentegyházunk. Pünkösdhétfőn reggel 7-kor, délelőtt 10-kor és este ½ 7-kor lesz szentmise templomunkban.

3. Jövő vasárnap mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben a szokott rend szerint. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat.

4. Május a Szűzanyának szentelt hónap. Az év legszebb havának minden estéjén 1810 – től, litániát éneklünk templomunkban.

5. A Fráter György Katolikus Gimnázium pályázatot hirdet a jövő tanévtől matematika szakos tanári munkakör betöltésére, nyolc osztályos gimnáziumi képzésbe. Részletek a bejárati ajtón elhelyezett tájékoztatón.

6. 2018. május 26-án (szombaton) a Mindszent Kolping Család szervezésében plébániai kirándulást, közösségi napot tartunk Bélapátfalván. Részvételi díj: autóbusszal utazóknak 2 000.- Ft, autóval utazóknak 500.- Ft, mely az ebédet is tartalmazza! Jelentkezni a plébánia irodában vagy a sekrestyében lehet! Részletek a bejárati ajtón és a Kolping Család honlapján olvashatók. Mindenkit szeretettel várunk.

7. A Fatimai zarándokok részére megbeszélést tartunk, 2018. május 27-én, vasárnap, 15 órakor a Millenniumi Teremben. A részvételi és a biztosítási díjat is ez időpontig kérjük rendezni. Befizetni a plébánia irodában, vagy a helyszínen lehet.