2018. június 10., évközi 10. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • hétfő: Szent Barnabás apostol

  • szerda: Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító

  • péntek: Árpád-házi Boldog Jolán

2. Június Jézus Szent Szívének hónapja. Egész hónapban pénteken, szombaton és vasárnap este 18 óra 10 perctől Jézus Szíve litániát imádkozunk templomunkban.

3. Szülői értekezletet tartunk, az Abádszalóki hittanos táborba jelentkezett fiatalok szülei részére ma (vasárnap), 15 órától a Millenniumi Teremben. Egyben felhívjuk azon fiatalok figyelmét, akik még nem adták le jelentkezésüket, és szeretnének részt venni a táborban, minél előbb tegyék ezt meg.

4. A tanév utolsó mocorgós szentmiséje június 17-én, jövő vasárnap, 15 órakor lesz a Millenniumi Teremben. A szentmise után a felnőttek közös nyársalással, a kicsik pedig meglepetésekkel búcsúztathatják az idei évadot. Sütemény felajánlásokat a Kedves Hívektől szívesen fogadunk. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat! Ugyancsak jövő vasárnap, a fél 9-kor kezdődő szentmisében adunk hálát a hittanos tanév minden kegyelméért. A szentmise végén a gyerekeket meglepetés várja. A mai szentmisén begyűjtjük a miselátogatási naplókat, hogy a legtöbb pecsétet gyűjtő gyerekeket a tanévzárón megjutalmazhassuk. Akiknek az iskolában szükségük van a naplóra, azokét a szentmise után összesítjük és visszaadjuk. Szeretettel hívjuk és várjuk a diákokat és a pedagógusokat!