2018. január 28., évközi 4. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • szerda: Bosco Szent János áldozópap

  • péntek: Urunk bemutatása – Gyertyaszentelő Boldogasszony

  • szombat: Szent Balázs püspök és vértanú

2. Vasárnap zárul az imahét a Krisztus-hívők egységéért. Az imahét utolsó alkalma az avasi református templomban lesz 17 órakor. Hálás szívvel mondok köszönetet a szerdai, nálunk megrendezett imaórát követő agapéra készített süteményekért.

3. Pénteken, Urunk bemutatásának ünnepén reggel 7-kor, délelőtt 10-kor és este fél 7-kor lesznek szentmisék. A gyertyaszentelés szertartását a 10 órai és az esti szentmise keretében végezzük.

4. Szombaton, Szent Balázs püspök és vértanú emléknapján a szentmisék végén Balázs-áldásban lehet részesülni. Akik ezen a napon nem tudnak eljutni szentmisére, a jövő vasárnapi szentmisék végén részesülhetnek Balázs-áldásban.

5. Sajnálattal tudatjuk, hogy a február másodikára meghirdetett keresztény bálunk a csekély érdeklődésre való tekintettel elmarad. A jegyek az irodában visszaválthatók.

6. A Mindszent Karizma Közösség szervezésében idén is megrendezésre kerül a Közösségek Regionális Karizmatikus Találkozója, 2018. február 10-én, a Vörösmarty Katolikus Általános Iskolában. Részletes program a bejárati ajtón elhelyezett tájékoztatókon olvasható.

7. Az idősebbek napja, ez évben február 11-én, vasárnap kerül megrendezésre. A 10 órakor kezdődő szentmise keretében, a betegek szentségében részesülhetnek azok a hívek, akik elmúltak 60 évesek, vagy valamilyen betegségben szenvednek, és előzőleg jelentkeznek a plébánián vagy a sekrestyében. A szentmise után a Millenniumi Teremben a Versbarátok Köre rövid műsorral, Kolping Családunk agapéval kedveskedik. A szeretetvendégséghez sütemény felajánlást szívesen fogadunk.